Legfrissebb képek

Hozzáférés

rss  RSS hírcsatorna
Az RSS hírcsatorna kizárólag a nyilvános blogbejegyzéseket tartalmazza!

Jog: Látogató

BLOG - BEJEGYZÉSEK LISTÁJA

Tegnap megkaptam a kötelező oltást, és a pneumococcus-t! estére egy pici hőemelkedésem volt, de már nyoma sincs!

Meglátogattam Vali nagyit a munkahelyén, ahol mindenki megcsodálhatott engem! Nagyon örültem a sok érdekes dolognak.

Kattints ide a folytatáshoz... »

Vali nagyiéknál "nyraraltam" augusztus 7-10-ig! Augusztus 10-én hajnalban már lázam is volt :( Anya elvitt Budapesten doktornénihez, kaptam lázcsillapítót és antibiotikumot! majdnem 40 fokos lázam volt, mire hazaértünk anyával, aztán szerdára már minden rendben volt! azóta pedig visszatért a jókedvem is! Megint sokat beszélek és nevetek :)

Már vagy két hete próbálkozom az átfordulással, de tegnap végre tényleg sikerült! Azóta bármikor anya vagy apa letesz engem a hátamra, azonnal hasra fordulok :) nagyon tetszik ez nekem, mert miután sikerül átpördülnöm, hangosan nevetek is a sikerre való tekintettel :)

Érden töltöttünk egy estét, mert sajnos otthoon nem tudtam fürdeni, mert nem volt vizünk. A szomszédban megfürödtem és indultunk Erika nagyihoz. Jól éreztem magam, mosolyogtam neki sokat, aztán elnyomott az álom :) este 10 órától reggel 7-ig aludtam :)

2009.06.19-én voltam életem első lagzijában, ahol anya nővére ment férjhez! Nagyon szép esküvő volt! Felvettem a szép rózsaszín ünneplős rucimat is és a szép fehér kis cipőmet.

Utaztam kisvonattal is (a nagyi ölében), ami nagyon érdekes volt :)

 

| 1 | 2 | Következő
twitteriwiwfb

Blog info

Lili baba

Lili baba

Gyermekek

Kovács Lili
child_50
488 hetes
85 cm, 10500 g
Kovács Kata
404 hetes, 2 napos
Fejlődés »

Bejegyzéscímkék

áll (1) baba (1) beteg (1) fordul (1) fülbevaló (1) hasra (1) kisvonat (1) láz (1) lili (7) mászik (1) nagyi (2) oltás (2) születés (1) ül (1)